gaudir de la CERVEsa a l’ÀCID BAR

Tot seguit Àcid Bar et presenta la seva carta de cerveces de la mà d’ESTRELLA DAMM.

Passa cap a l’Àcid Bar, demana’t una birra ben fresqueta.

Tanca els ulls i fes que el temps s’aturi durant uns segons amb el primer glop.

SALUT FAMILIA!!!

carta de cerveses

INNIS & gunn. blood red sky

RUM BARREL RED BEER (Artesanal)

Aquí tens el resultat de la barreja de la Red Beer escocesa amb bótes de rom jamaicà en una explosió de notes fresques de rom, espècies, vainilla i fruita intensa.

Grau d’alcohol: 6,80% Vol

FORMATS DISPONIBLES

33cl     4,00€

bock-damm

CERVESA NEGRA MUNICH

Decididament, aquí tens resultat de la combinació de tres tipus de malts diferents: malts torrefactes, caramel i malts tipus Pilsen. Desprès de tot s’elabora amb ingredients 100% naturals.

Grau d’alcohol: 5,90% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   3,10€

complot

MEDITERRANEAN ÍNDIA PALE ALE

Com a mostra, la nostra IPA mediterrània, elaborada amb llúpol de Prades (Tarragona). Com a resultat, una cervesa intensa amb notes de fruites tropicals i cítrics.

Grau d’alcohol: 6,60% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   3,50€

GRIMBERGEN

CERVESA BELGA D’ABADIA

Per descomptat, una “Birra” d’abadia autèntica i saborosa, cèlebre pel contrast equilibrat i exclusiu entre notes especiades i afruitades. Sens dubte, la característica distintiva de la cervesa Grimbergen és el seu llevat, obtingut als cellers de l’abadia de Grimbergen fa gairebé nou segles.

Grau d’alcohol: 6,50% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   5,10€

FREE DAMM TORRADA

CERVESA 0,0% TORRADA

Resulta que podràs disfrutar d’una 0,0% plena de matisos, on predominen les notes a cereals torrats, caramel, cafè i cacau.

Grau d’alcohol: 0,00% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl  2,90€

malquerida

CERVESA VERMELLA FRESCA

Per Cert, Malquerida és una cervesa vermella creada per Damm i els germans Ferran i Albert Adrià. Elaborada amb flor de Jamaica i taronja, està pensada per a la gastronomia llatina.

Grau d’alcohol: 5,00% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl  3,10€

INNIS & GUNN. THE ORIGINAL

BOURBON BARREL SCOTCH ALE (Artesanal)

Decididament, l’original escocesa elaborada a través d’un exclusiu procés d’envelliment en bóta de bourbon, i juntament amb el caràcter maltejat de la nostra Scotch Ale, en definitiva creen una experiència de sabor única.

Grau d’alcohol: 6,60% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl  4,00€

TURIA

CERVESA TORRADA

Túria és una torrada, de tonalitat ambre amb reflexes vermellosos. El torrat de la malta li confereix un sabor característic que recorda les notes que trobem al pa torrat. Tot i això, el fet de ser torrada no la converteix en una cervesa forta. Efectivament, les notes cítriques i la frescor fan de Túria una cervesa ideal per acompanyar la nostra gastronomia.

Grau d’alcohol: 5,40% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

Caña   2,50€

Copa   3,30€

estrella damm

CERVESA MEDITERRÀNIA

Cervesa de malta d’ordi, arròs i llúpol elaborada segons la recepta original d’August Kuentzmann Damm de 1876. Donçs bé, 100% ingredients naturals, sense additius ni conservants.

Grau d’alcohol: 5,40% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   2,90€

Caña   1,90€

Copa   2,50€

DAURA

CERVESA SENSE GLUTEN

Resulta que DAURA ás la sense gluten més premiada del món pel seu sabor. Basicament, abans de sortir al mercat, cada lot és analitzat pel CSIC per assegurar que el seu contingut en gluten és inferior a 3 ppm.

Grau d’alcohol: 5,40% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   2,90€

damm lemon

L’AUTÈNTICA CLARA MEDITERRÀNIA

Barreja elaborada amb la proporció ideal: 6 parts d’Estrella Damm i 4 parts de suc de llimones de la Mediterrània amb un toc de llima.

Grau d’alcohol: 3,20% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   2,90€

Caña   2,30€

Copa  3,00€

FREE DAMM

CERVESA SENSE ALCOHOL 0,0%

Com era d’esperar una cervesa 0,0 % fresca, lleugera i d’amargor equilibrada que recupera les aromes que es perdien durant el procés de desalcoholització per aconseguir encara més sabor.

Grau d’alcohol: 0,00% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   2,90€

VOLL-DAMM

DOBLE MALTA

Finalment, la doble quantitat de malt li confereix més aroma, més sabor i més cos. En suma, 100% ingredients naturals. Sens dubte, notaràs el seu cós.

Grau d’alcohol: 7,20% Vol.

FORMATS DISPONIBLES

33cl   3,10€

Si vols saber amb què pots combinar el nostre menú amb les nostres cerveses, vins o còctels com un autèntic professional, no deixis de prestar atenció als consells que et donem a Àcid Bar