QUI som: els 3 punk de la estrella michelin
ACID BAR

El Secret de l’Éxit

Jhaysson, Marc i Max són tres professionals de la gastronomia amb una gran experiència en restaurants de l’Estrella Michelin. Aquests tres artistes culinaris s’han unit per crear una experiència gastronòmica única al cor de Sant Cugat.

Descobriràs com aquest gran equip disruptor està transformant el món de la gastronomia a la ciutat.

Amb l’objectiu de fusionar tècniques culinàries amb els sabors i aromes tradicionals, aquest projecte gastronòmic promet sorprendre als paladars més exigents gastronòmics de la zona.

L’Àcid Bar no només és un lloc per menjar, sinó una experiència gastronòmica única per als sentits.

Aquesta passió per la gastronomia, definitivament és el secret de l’èxit de l’Àcid Bar i el que ens diferencia dels altres restaurants de la zona.

Per que el nom Àcid bar

 El nom Àcid Bar no és una coincidència. Va ser triat amb cura per reflectir la filosofia i el concepte del nostre restaurant. Com el nostre nom indica, el nostre enfocament és als sabors àcids que fan salivar i que generen contrasts únics en el paladar dels nostres clients.

El nostre estil de cuina es basa en equilibrar aquests sabors àcids amb altres sabors i textures per crear plats únics i deliciosos. A més, la nostra carta de begudes també està dissenyada per reflectir aquests contrasts àcids i sorprenents.

Quan visites Àcid Bar, esperes una experiència gastronòmica que estimuli els teus sentits. És per aixó, que el nostre nom és un fet.