Àcid Bar i Màs Candi

Introducció a Mas Candí

En el cor de la regió del Penedès, a Catalunya, trobem la prestigiosa bodega de Mas Candí, que ha conquistat els paladars més exigents amb el seu Escumós Mètode Ancestral des de l’any 2006. Aquest celler, evidentment està compromès amb la viticultura ecològica, ens transporta a través de les seves varietats úniques, destacant la Parellada, i ens ofereix una experiència vinícola inigualable.

L’Escumós Mètode Ancestral: Una Tradició Innovadora

Història i Origen

El Mètode Ancestral és una tècnica vinícola que remunta a l’antiguitat, i Mas Candí la manté viva amb un toc modern i innovador. Aquest mètode es caracteritza per fermentar el vi a la pròpia ampolla, capturant així les aromes i sabors més purs de les diferent varietats de raïm.

El Paper Crucial de la Parellada

La varietat Parellada és la joia de la corona de Mas Candí. Amb arrels profundes al Penedès, aquesta varietat aporta frescor i elegància als seus espumosos. Les vinyes ecològiques de Mas Candí, atentament cuidades, i com a resultat produir una Parellada excepcional que és la base del seu vi espumós.

La Màgia de la Viticultura Ecològica

Mas Candí és més que una bodega; és un defensor de la terra i la natura. Amb el seu compromís amb la viticultura ecològica, protegeixen l’entorn i garanteixen que cada copa de vi sigui una celebració de la biodiversitat. Com era d’esperar, l’Àcid Bar ha incorporat els vins de Mas Candí a la seva carta de vins, destacant el compromís ecològic d’aquest celler.

La Denominació d’Origen Penedès

El Penedès és una regió rica en tradició vinícola i una zona privilegiada per al cultiu de la vinya. Mas Candí, situat a aquesta regió, aprofita les condicions úniques del terreny i el clima per produir vins d’alta qualitat que reflecteixen el seu origen.

Maridatge i Experiència

En efecte, no hi ha res millor que gaudir d’una copa d’Espumós Mètode Ancestral de Mas Candí acompanyada d’una selecció de plats exquisits. Com era d’esperar, el seu espumós és un acompanyant perfecte per a tapes, street food, plats lleugers i no tant lleugers. Aquest vi et convida a una experiència sensorial única.

Provar Mas Candí al Àcid Bar

Si desitges fer un maridatge perfecte amb les meravelloses obres d’art vinícoles de Mas Candí, sens dubte et convidem a explorar la secció de Vins de l’Àcid Bar. Sens dubte, estarem encantats de fer-te suggerències.

Conclusió

Resumint, Àcid Bar ha escollit incorporar a Mas Candí a la seva carta de vins per què ha assolit l’excel·lència en la producció d’Espumós Mètode Ancestral. Amb la seva passió per la viticultura ecològica i el respecte pel medi ambient, aquesta bodega catalana ens ofereix una experiència vinícola única. Finalment, la seva Parellada de primera qualitat i el seu compromís amb la tradició fan de Mas Candí una elecció inigualable per als amants del vi. Descobreix el Penedès a través de la seva gamma de vins i escumosos i deixa’t seduir per la seva elegància i frescor.

En tot cas, ara tens tota la informació que necessites sobre Mas Candí i el seu Espumós Mètode Ancestral. Aprofita aquesta oportunitat per explorar els tresors vinícoles del Penedès i descobreix el plaer de degustar un vi excepcional.

Fashion Sponsor: ViralVogueCo

No responses yet

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *