Smash Burger Acid Bar

La Smash Burger del Ácid Bar té arrels a l’Oklahoma

La història de la Smash Burger del Ácid Bar té les seves arrels a l’Oklahoma, un estat dels Estats Units conegut per la seva rica tradició culinària i la profunda passió que senten pel món de les hamburgueses. Va ser en aquest estat que els amants de la carn van començar a experimentar amb diferents maneres de preparar les hamburgueses per obtenir el màxim de sabor i suculència.

Els pioners d’aquesta nova manera de fer hamburgueses van optar per utilitzar una proporció específica de carn i greix: 80% de carn magra i 20% de greix curat. Aquesta combinació va demostrar ser l’equilibri perfecte per aconseguir una hamburguesa sucosa i plena de sabor. Per aixó, aquesta proporció es va convertir ràpidament en una característica distintiva de la Smash Burger del Ácid Bar.

La Tècnica de “Smashing” la Carn

Una altra característica clau de la Smash Burger del Ácid Bar és la tècnica de “smashing” de la carn. Aquesta tècnica implica premsar la bola de carn sobre la planxa calenta, aconseguint una superfície cruixent i dorada a l’exterior de la hamburguesa mentre que l’interior es manté jugós i tendre. Aquest pas és fonamental per obtenir l’única textura i sabor d’aquesta hamburguesa.

🍔 Smash Burguer Recipe 👌 Smash Burguer Receta by ÀCID BAR – www.acidbar.cat 🍔

El Paper de les Cebes a l’Onion Smash Burger

Evidentment, les cebes són un altre ingredient clau que defineixen la Smash Burger del Ácid Bar. Les cebes són tallades en en juliana molt petits i cuinades fins que quedin caramel·litzades i plenes de sabor. Aquestes cebes s’afegixen a la hamburguesa en el moment del “smashing”, proporcionant un contrast perfecte amb la carn sucosa i la textura cruixent de l’exterior.

El Bun Perfecte

Per descomptat, Una altra característica que no es pot passar per alt en la Smash Burger del Ácid Bar és el pa. Aquesta hamburguesa sol servir-se en un pa de batut tendre i lleugerment torrat, que compleix la funció de sostenir tots els deliciosos ingredients sense robar protagonisme a la carn i les cebes caramel·litzades.

Acompanyaments i Salses

La Smash Burger del Ácid Bar es serveix sovint amb una varietat d’acompanyaments i una salsa especial secreta del Àcid Bar, que complementa a la perfecció els sabors de la hamburguesa. Algunes opcions populars inclouen patates fregides, una selecció de formatges i salses especials com la salsa de mostassa i mel o la salsa de ceba.

Com Fer la Teva Propia Smash Burger del Ácid Bar

Després d’això, segur que ja t’ha vingut l’aigua a la boca llegint sobre la Smash Burger del Ácid Bar, pots estar segur que fer-la a casa és una opció accessible i deliciosa. Evidentment, aquí tens una recepta senzilla per fer la teva pròpia Smash Burger versio cassolana.

Smash Burguer - Àcid Burguer - Àcid Bar

Ingredients:

  • 80 gr de carn picada (80% carn magra, 20% greix)
  • Cebes
  • Pa de batut
  • Formatge
  • Sal i pebre al gust
  • Cogombres
  • Salsa Àcid Bar (Per cert, inigualable)
  • També tens Salses a elecció més comunes (mostassa, ketchup, salsa de tomàquet, salsa de ceba, etc.)

Passos:

  1. Dividiu la carn picada en porcions d’aproximadament 80 gr i formeu boles.
  2. Escalfeu una planxa o paella a foc mitjà-alt i deixeu-la ben calenta.
  3. Col·loqueu les boles de carn i la ceba sobre la planxa calenta i aplaneu-les amb una espàtula .
  4. Cuineu-les durant uns 2-3 minuts de cada costat fins que quedin cruixents per fora i sucoses per dins.
  5. Quan les hamburgueses estiguin gairebé cuites, afegiu el formatge perquè es fongui.
  6. Col·loqueu les hamburgueses i les cebes caramel·litzades sobre els pans de batut.
  7. Afegiu les salses i els altres ingredients a gust.
  8. Per últim, tapa la hamburguesa amb una altra llesca de pa i serveix-la immediatament.

En fí, això és tot! Ara pots gaudir d’una Smash Burger del Ácid Bar casolana amb tot el sabor i la textura que la fan única.

Conclusió

Definitivament, la Smash Burger del Ácid Bar és una joia culinària que va sorgir de les terres de l’Oklahoma i que ha captivat els amants de les hamburgueses de tot el món.

És per aixó, que amb la seva combinació perfecta de carn i greix 80/20, la tècnica de “smashing” de la carn, les cebes caramel·litzades i el pa de batut tendre, fan definitivament que aquesta hamburguesa ofereixi una experiència gastronòmica inigualable.

Resumint, si vols sorprendre el teu paladar, no dubtis a provar la Smash Burger del Ácid Bar o fins i tot a fer-la a casa amb la nostra recepta. Decididament, estàs a punt de descobrir una nova dimensió de sabor en el món de les hamburgueses.

Article relacionat: Hamburguesa Vegana

Fashion Sponsor: ViralVogueCo

No responses yet

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *